Довговойнилівський ліцей

Святе Письмо навчає: « Не хлібом єдиним житиме людина, а кожним словом, що походить з уст Божих»
До цього слова Божого, як невичерпного джерела Божої мудрості припадали увесь тиждень учні Довговойнилівського НВК І-ІІІ ступенів під час тижня духовності, який переслідував мету: наблизити учнів до Бога, замислитися над своїми вчинками і в майбутньому стати не лише освіченою, а й доброю та побожною людиною.
Тиждень відбувався під керівництвом вчителя основ християнської етики Любові Михайлівни Кузик. Відбулося чимало заходів: загальношкільна лінійка «Зупинись на хвилинку і задумайся…», година класного керівника «Ти і твоє християнське життя» у 1-10 класах виставка іконок та літератури на духовну тематику, розгадування кросвордів «Сторінками Святого Письма» здобувачами освіти 5-10 класів, вікторина «Життєві дороговкази християнина» з учнями 5-8 класів, конкурс малюнків «Біблія очима дітей» між здобувачами освіти 1-10 класів.
На завершення тижня духовності учнями 2,4 та 9 класів було проведено літературно-музичну композицію «Тобі, Маріє» у каплиці Божої матері, яка залишить глибокий слід у серцях дітей та збагатить духовний світ молодого покоління.
Віримо в те, що зерна Божої науки, засіяні під час тижня духовності, рясно зійдуть і дадуть хороші плоди.

 
 
 
 
 
 

Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.